Voor scholen en particulieren
Wij staan voor iedereen klaar
Levertijd
Onze levertijd is 1 tot 2 dagen

Winkel open: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Zoeken

Musical NIZNO (zie omschrijving)

Musical NIZNO (zie omschrijving)
Model:Musical NIZNO (zie omschrijving)
Beschikbaarheid:1
  • €59,50

Soaps, comedy's, reality-shows. Het vat niet mee om op te vallen tussen het enorme aanbod aan programma's op alle zenders. Het creatieve team van TOP-tv staat dan ook voor een enorme uitdaging als de kijkcijfers tegenvallen. De wildste ideeen gaan over en weer, maar directeur Max keurt alles af. Totdat stagiair Daan met een top-idee komt: er worden overal grote prijzen voor uitgereikt. Als TOP-tv nu eens zo'n prijs uitreikt tijdens een supergroot gala....? Iedeeen is enthousiast, maar welke prijs valt er nog uit te reiken? Daan oppert: de NISNO-prijs. Het duurt even voordat iedereen doorheeft dat het een ONZIN-prijs betreft. Maar als het team al niet doorheeft dat er helemaal geen NISNO-prijs bestaat, dan weet de buitenwereld dat natuurlijk ook niet!

En zo wordt er een groots gala georganiseerd en gaat het hele gebeuren een eigen leven leiden, totdat.... een concurrerend televisie-station achter de waarheid komt. Hebben de artiesten voor niets geoefend? Wordt het hele geburen op het laatse moment afgeblazen? Of wordt de inzet van iedereen beloond en is het .... altijd prijs?

Dit pakket bestaat uit de CD met muziek voor bij de voorstellng en ingezongen liedjes t.b.v. het instuderen, een muziekbundel en 3 handleidingen.

Uitgegeven door Benny Vreden kinderproducties