Voor scholen en particulieren
Wij staan voor iedereen klaar
Levertijd
Onze levertijd is 1 tot 2 dagen

Bestellingen worden op alle werkdagen verzonden. Onze winkel is te bezoeken op afspraak. Tel: 026-7370278.

Zoeken

The Team 2002 en 2007

The Team 2002 en 2007

Methode Engels, bestaande uit twee delen voor groep 5 en 6 en twee delen voor groep 7 en 8, elk deel bevat vijf thema's die elk een zelfstandig geheel vormen. De opbouw van de thema's is identiek en bestaan uit zeven lessen, een toets en een gezamenlijke opdracht, de Team Task.
In de methode wordt aandacht besteedt aan alle vaardigheden, lezen, schrijven, spreken en luisteren en bevat verschillende werkvormen en differentiatiemogelijkheden.
Leerlingen kunnen grotendeels zelfstandig met de methode werken, zodat de leerkracht vooral klassikaal als organisator/begeleider functioneert. De toetsing gaat doormiddel van de Team Task, waarin leerlingen de opgedane kennis en vaardigheden van ieder thema in praktijk moeten brengen, onder andere met een groepsopdracht waarin de kinderen hun eigen team vormen. Ook is het mogelijk om na ieder thema een toets af te nemen. Met deze toetsen kunt u de leerresultaten meten en vastleggen. Alle toetsen beslaan twee pagina's en bestaan op twee niveaus. Voor groep 5 en 6 - basisniveau en een iets moeilijker niveau; voor groep 7 in het Nederlands; voor groep 8 in het Engels.

Verfijnd zoeken