Voor ruilen en/of retourneren volgt Gebruikteschoolboeken.com de wettelijke regels voor het kopen via internet. Het retourrecht eindigt 14 dagen na ontvangst van de goederen. U dient uw geretourneerde goederen te voorzien van ons bestelnummer. Gebruikteschoolboeken.com restitueert het aankoopbedrag vermeerderd met de op dit product/deze producten gerelateerde verzendkosten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van koper. Goederen welke retour worden ontvangen 14 dagen na ontvangst van de goederen worden niet geaccepteerd. Als datum van ontvangst geldt de datum waarop DHL het pakket heeft bezorgd overeenkomstig het Track & Tracesysteem van DHL, dan wel de datum waarop Post.nl het brievenbuspakket heeft bezorgd overeenkomstig het Track & tracesysteem. Bij brievenbuspost zonder Track & Trace geldt de 2e werkdag volgend op de dag van bestelling van de goederen.

Bij een gedeeltelijke retour van de goederen wordt beoordeeld welk bedrag aan verzendkosten in rekening zou zijn gebracht van de goederen welke koper behoudt. Het verschil tussen het in rekening gebrachte bedrag aan verzendkosten en dit bedrag wordt vergoed.

Goederen welke geseald worden geleverd kunnen slechts geseald geretourneerd worden. Zodra de seal door de koper is verwijderd, vervalt het recht op retour zoals hierboven omschreven.

Bestellingen van producten van de verkeerde versie, groep of soort mogen geretourneerd worden overeenkomstig het hiervoor bepaalde, echter worden de verzendkosten niet gerestitueerd.