Welkom bij Gebruikteschoolboeken.com, de grootste aanbieder van gebruikte schoolboeken voor de basisschool.
Op deze site treft u een groot aanbod van ons assortiment aan. Aangezien wij onze voorraad blijven uitbreiden is het raadzaam deze site regelmatig te raadplegen. Mocht het product wat u zoekt er niet bij staan, mail ons!
Gebruikteschoolboeken.com verkoopt niet alleen gebruikte schoolboeken zoals de naam suggereert. Wij verkopen alle methode-gebonden materialen voor de basisschool, dus ook werkschriften, handleidingen, leerkrachten- en klassemateriaal.
Wij zijn zeer kritisch en verkopen uitsluitend boeken welke zeker nog enkele jaren meekunnen. De boeken vertonen weliswaar lichte gebruiksporen, de binnenkant is als nieuw en onbeschreven. Daarnaast hebben wij een groot aantal boeken in ons assortiment die in absolute nieuwstaat zijn.
Alle losbladige systemen zoals Handleidingen en Kopieerbladen, worden door ons vooraf gecontroleerd en gegarandeerd compleet geleverd, tenzij bij de omschrijving van het artikel vermeld. Tevens worden alle materialen indien nodig door ons voor verzending gereinigd.
Ons assortiment breidt zich dagelijks uit. Hetgeen u nu aantreft is een momentopname. Het is derhalve raadzaam om regelmatig ons aanbod te bekijken.
Wij streven ernaar ons aanbod via deze site zo up-to-date mogelijk te houden. Mocht het product van uw keuze niet worden weergegeven, stuur ons een mail en wij reageren. Indien wij het betreffende artikel niet op voorraad hebben, mailen wij u wanneer dit wel het geval is.

Wilt u een bestelling plaatsen voor een school?
Wij bieden voor scholen de mogelijkheid de gewenste artikelen te bestellen met een factuur ter betaling achteraf. Wij sturen de door u benodigde aantallen geheel vrijblijvend ter beoordeling toe. Indien u niet tevreden bent over de geleverde kwaliteit, mogen zij geheel kosteloos retour. Indien u wel tevreden bent, betaalt u achteraf met meegezonden factuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *